Nn (Engelbret?)
(Før 1480-)

 

Familie

Ægtefæller/børn:
Ukendt

Nn (Engelbret?)

  • Født: Før 1480
  • Ægteskab: Ukendt
Billede

punkttegn  Generelle notater:

Det er ikke påvist at Berndt og Herman er brødre, men de har levet omkring samme tidsrum og deres børn har navnesammenfald. Næste slægtsled er dokumenteret via skifterne.
I tingbog 1620, 31. jan. 1620, uden sidetal, tillige skiftesag mellem Bertel Hansen Gade, Hans morbror Engelbrecht Berndtsen og NN. Berndtsens enke Boild Lauridsdatter mor til Hans Hermansen.

Bertel Hansen Gade var søn af Hans Gade og Margrethe Berndtsdatter, d. 1604, morbroderen Engelbrecht synes ikke at optræde andre steder. Hans Hermansens mor og far er ikke kendt fra andre kilder, men Hans Hermansen Smed optræder jævnligt i kilderne fra 1620'erne og frem. Hans Hermandsens fars navn er ikke kendt, men navnet må have været Herman jvf. børnenes patronym, det er uklart om NN. Bendtsen og Herman NN er en og samme person, eller om Boel Lauridsdatter var gift med to mænd, at Hans Hermansen nævnes i forhandlingen kunne tyde på at der var tale om een og samme person, nemlig en Herman Bendtsen, der dog for længst var afdød på tidspunktet for forhandlingen.


Billede

Nn blev gift med.


Billede

Hjem | Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste

Denne hjemmeside blev lavet 7 Okt. 2009 med Legacy 7.0 fra Millennia